Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2B – chrd.ro – pentru fitofarmacii și distribuitori

Chromosome Dynamics este încântată să anunțe lansarea platformei sale exclusive B2Bchrd.ro, dedicată fitofarmaciilor și distribuitorilor din întreaga țară. Această platformă inovatoare își propune să ofere acces simplu și eficient la produse de înaltă calitate pentru îngrijirea culturilor și a plantelor, adresându-se atât agriculturii ecologice, cât și celei convenționale, precum și categoriei de îngrijire a casei și grădinii.

chrd.ro oferă o gamă diversificată de produse, incluzând fertilizanți, biostimulatori, bioinsecticide și biopesticide, toate la prețuri competitive, direct de la Fabrica CHRD

”Prin eliminarea intermediarilor, platforma asigură clienților noștri acces la produse de cea mai înaltă calitate la prețuri de producător. Ne angajăm să fim partenerii de încredere ai profesioniștilor din agricultură, ai fitofarmaciilor și distribuitorilor de inputuri agricole, oferindu-le acces la cele mai bune resurse și soluții pentru succesul afacerilor lor. Prin intermediul platformei chrd.ro, ne propunem să facilităm creșterea și performanța în industria agricolă din România”, spune fondatorul Chromosome Dynamics.

Pentru a marca lansarea acestei platforme inovatoare, Chromosome Dynamics oferă fitofarmaciilor și distribuitorilor un voucher cadou în valoare de 500 lei la prima comandă, pentru achiziții de minim 1000 lei. Această ofertă specială reprezintă un angajament al companiei de a-și sprijini partenerii în propria dezvoltare și în furnizarea celor mai bune produse pentru clienții lor.

Avantajele oferite de chrd.ro includ:

  • Acces la o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru îngrijirea culturilor și a plantelor.
  • Prețuri competitive direct de la fabrică, fără intermediari.
  • Posibilitatea de a plasa comenzi rapide și eficiente online.
  • Suport dedicat și consultanță pentru clienți, pentru a asigura alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile lor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed