Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă, anunță cu mândrie lansarea platformei online exclusive B2C, Frunzar.ro

Frunzar.ro oferă clienților acces direct la produse de top pentru îngrijirea culturilor agricole și a plantelor de grădină. Platforma este destinată atât agriculturii ecologice, cât și celei convenționale, acoperind nevoile variate ale fermierilor și pasionaților de grădinărit.

Este important de menționat că Frunzar.ro este un site creat de Chromosome Dynamics, cunoscut pentru angajamentul său în furnizarea de produse de înaltă calitate pentru sectorul agricol prin intermediul propriului marketplace agro-industrial, agrobazar.ro.

”Deși Chromosome Dynamics este cunoscut pentru marketplace-ul online agroindustrial, agrobazar.ro, crearea platformei frunzar.ro reprezintă o mișcare strategică de a ne concentra exclusiv pe comercializarea produselor noastre proprii, garantând astfel calitatea și coerența în experiența de cumpărare” , explică Ionel Mugurel Gabriel, Director General Chromosome Dynamics

Oferind o gamă largă de produse, printre care fertilizanți, biostimulatori, biofungicide și bioinsecticide, Frunzar.ro își propune să devină destinația preferată a celor care își doresc rezultate de excepție în îngrijirea plantelor lor. Toate aceste produse sunt fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD, garantând astfel calitatea și eficacitatea lor.

”Frunzar.ro marchează un nou capitol în eforturile noastre de a ne conecta direct cu clienții noștri și de a le oferi soluții inovatoare pentru nevoile lor în ceea ce privește îngrijirea plantelor. Prin lansarea acestei platforme, ne dorim să aducem în prim plan produsele noastre exclusiv, fabricate cu grijă și dedicare la Fabrica CHRD. Astfel aducem mai aproape de clienți produsele noastre de top, la prețuri accesibile, oferindu-le o experiență de cumpărare convenabilă și plăcută” , adaugă CEO-ul Chromosome Dynamics

Principalele aspecte ale Frunzar.ro includ:

  • Gama completă de produse: Frunzar.ro oferă o selecție variată de inputuri agricole ecologice și convenționale, inclusiv fertilizanți, biostimulatori, biofungicide și bioinsecticide, toate fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD.
  • Prețuri direct de la producător: Frunzar.ro oferă produsele marca CHRD la prețuri de producător, eliminând intermediarii și asigurând cele mai bune oferte pentru clienți.
  • Calitate superioară: Toate produsele comercializate pe Frunzar.ro sunt fabricate la Fabrica de inputuri agricole CHRD, punându-se un accent deosebit pe calitate și inovație. Produsele marca CHRD sunt rezultatul cercetării și dezvoltării continue, garantând rezultate excelente pentru fermieri și grădinari.
  • Experiență de cumpărare simplificată: Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, Frunzar.ro face procesul de achiziție rapid și convenabil pentru clienți.

„Hai în grădină!” este sloganul și invitația companiei către toți cei pasionați de agricultură și grădinărit să descopere universul Frunzar.ro și să beneficieze de produsele de cea mai înaltă calitate, direct de la sursă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed