Cine este cel mai bogat concurent de pe ”Insula de 1 milion” de lei! Ce riscă pierzătorii concursului

0

Reality show-ul ”Insula de 1 milion” a început la Kanal D și se recomandă cel mai amplu experiement social televizat. Totodată concursul de cel mai mare premiu oferit de un post din România, 1 milion de lei (circa 201.000 euro).

Cei 50 de concurenți ce au acceptat aventura se luptă cu fel de fel de obstacole în care inteligența socială și abilitea de a face alianțe potrivite sunt primordiale pentru a câștiga cât mai multe brățari cu valori financiare.

Patru din cei considerați cei mai puternici bărbați de pe insula s-au luptat cu toate forțele să demonstreze că merită un loc cât mai bun. Bucureșteanul  Deak Szilard, bodyguard profesionist, în adevăratul sens al meseriei, a reușit să-și însușească brățările celor cu care s-a aflat sub semnul competiției. Deak poartă acum șapte brățări, fiecare în valoare de 20.000 de lei (toate cele 50 de brăţări valorează împreună 1.000.000 lei-n.r.). Rămași fără brățări, cei trei vor încerca în noi probe să și le recupereze, însă doar doi vor române în concurs.

 Cine este cel mai bogat concurent de pe ”Insula de 1 milion! ”M-am pregătit, m-am gândit la fiecare pas, să fiu în cea mai bună variantă a mea. M-am focusat să câștig.Am gândit pas cu pas totul. Nu m-a interesat de ce fac colegii, m-am focusat doar pe ce am de făcut”, a spus Szilard după competiția individuală din Republica Dominicană, locul unde se desfășoară  ”Insula de 1 milion”. Reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, este difuzat în fiecare sâmbătă și duminică (de la ora 21:00) și luni de la ora 22:00.