O româncă le îmbracă pe Jennifer Lopez și Eva Logoria. Cine este frumoasa Lorena Sârbu, inclusă în topul celor mai influenți creatori de modă

0

Devenită celebră în noua sa țară, Statele Unite, designerița vestimentară Lorena Sârbu a ajuns să le reprezinte vestimentar pe divele cinematografiei și televiziunii de peste ocean.

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Toni Braxton, Britney Spears ori Carmen Electra sunt mari vedete care au strălucit la ceremonii fastuoase ”red carpet”, precum Emmy ori Oscar în ținutele sale.

Plecată la sfârșitul anilor ’90, la studii de specialitate, în Chicago, Statele Unite (a absolvit ”International Academy of Design&Technology”), timișoreanca a intrat în lumea modei după ce și-a deschis prima galerie la New York, în urmă cu 12 ani. Ținutele Lorenei Sârbu au câștigat popularitate în Los Angeles, mai aproape de Hollywood, devenind familiare multor vedete și personalități din lumea mondenă.

Cândva mare vedetă a muzicii ușoare, astăzi anteprenoare de succes

Cine este frumoasa Lorena Sârbu, inclusă în topul celor mai influenți creatori de modă din întreaga lume

“Totul a început cu un mic butic în Beverly Hills. Munca şi seriozitatea, calităţi moştenite de la părinţii mei, m-au ajutat enorm. Îmi amintesc că la vârsta de 14 ani le-am spus părinţilor mei că visul meu este de a merge în SUA”, spune Lorena, inclusă în topul celor mai influenți creatori de modă. Peformanţa Lorenei este remarcabilă, cu cât a surclasat designeri precum Vivienne Westwood (locul 76), Victoria Beckham (locul 73) şi Stella McCartney (locul 71) în topul făcut de Fashion Schools.

Pe lângă activitatea sa în  lumea bună a fashion-ului, Lorena Sârbu și soțul său, omul de afaceri Toby Crabel (cu care are trei copii), dețin și o academie de tenis. Românca a prezentat și o line vestimentară dedicată nobilului sport.

Tricoul lui Neymar Jr. a ajuns la o vedetă din România. L-a câștigat la licitație!