Cine este Georgiana Mutu de la ”Șefi sub acoperire” (Pro TV). Frumoasa administrează o afacere de 100 milioane de euro

0
6
Cine este Georgiana Mutu de la ”Șefi sub acoperire” (Pro TV). Frumoasa administrează o afacere de 100 milioane de euro

Noul sezon al reality-show-ului ”Șef sub acoperire” a debutat săptămâna trecută (protagonist fiind nonconformistul om de afaceri Ștefan Mandachi) și, conform așteptărilor, a fost lider de audiență. Săptămânal, emisiunea de la Pro TV duce câte un director incongnito, care încearcă pe propria-i piele job-uri grele în propria companie.

Georgiana Mutu este moştenitoarea Brand Manager Râureni un brand tradițional românesc cu cinci decenii de tradiție. Compania a fost fondată de către părinţii Georgianei, Dorina şi Dan Mutu, şi este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Grupul Annabella-Râureni are 1500 de angajaţi, 3 fabrici, peste 550 de hectare de livezi, sere şi terenuri agricole precum şi un lanţ de 80 de magazine proprii.

Alin și Larisa Oprea, divorț în fața judecătorului. Ieri a avut loc prima înfățișare!

Frumoasa Georgiana duce mai departe afacerea părinților săi, Dan și Dorina Mutu

Georgiana este mezina familiei şi s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Pentru emisiune a renunțat la confortul biroului pentru a lucra în fabrică, alături de angajații săi. „Îmi este atât de greu să sumarizez întreaga experienţă Şef sub acoperire. Trebuie să recunosc că a fost obositor, copleşitor şi extrem de emoţionant, dar per total experienţa a fost un duş rece de care aveam nevoie, o adevarată lecţie de viaţă şi, nu în ultimul rând, una dintre cele mai tari nebunii pe care le-am făcut vreodată. Iniţial am fost reticentă şi, până în ultimul moment, am ezitat. Dar acum realizez de fapt că este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat şi mă bucur că m-am implicat în acest proiect. Datorită Şef sub acoperire am învăţat atât de multe. M-a ajutat să conştientizez că încă mai am foarte multe lucruri de învăţat, atât pe plan personal, cât şi profesional. M-a schimbat profund şi fundamental această experienţă. Aş repeta-o oricând şi îndemn orice antreprenor să accepte provocarea” , spune tânăra.

”Mama Natură” este prima vedetă care și-a programat nunta anul acesta