Cine este muzicianul român ce a compus imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar /VIDEO! A debutat cu Elena Gheorghe iar acum lucrează cu Justin Bieber

S-a încheiat încă o Cupă Mondială, cu un meci fenomenal în finală și o ceremonie pe măsura evenimentului, cel mai scump din istorie. Un eveniment văzut de întreg mapamondul animant de ritmurile unui muzician român.

Tudor Monroe este tânărul care a compus imnul pentru campionatul mondial de fotbal. Spectaculosul regal al fotbalului s-a încheiat însă melodia românului continuă să se viralizeze pe canale online precum YouTube.

Mai puțin cunoscut în țara sa, Tudor are 24 de ani, este din Brașov și locuiește de patru ani la Londra unde a lucrat pentru mulți artiști de top. A început la studiourile importante din București, unde a lucrat pentru succese cântate de Elena Gheorghe, ori Whats Up, iar acum colaborează cu mulți muzicieni de top, chiar și cu producătorii muzicali ai faimosului Justin Bieber.

Tudor Monroe (FOTO dreapta) este muzicianul român ce a compus imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar

Surpriză colosală, Tudor este compozitorul imnului oficial FIFA al Cupei Mondiale Qatar, cântec intitulat ”Ezz Al Arab” și cântat de solistul egiptean Wegz. ”Melodia este prima din istorie cântată complet în arabă și destinată Orientului Mijlociu. Sunt singurul producător român din istorie cu un sync în programul FIFA Worldcup”, spune compozitorul despre cântecul ce a fost lansat și pe canalul Youtube al FIFA și a fost vizionat în câteva zile de 2,4 milioane de ori.

”Sunt foarte mândru că am avut șansa de a lucra la acest proiect alături de o mână de oameni cu aceeași gândire și creativitate. Mulțumesc W E G Z pentru că a avut încredere în viziunea mea!”, a fost mesajul românului postat pe pagina sa.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed