Cine gătește grozăviile de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”? S-a gustat frigărui de insecte, ciorbă de păianjeni, mâncare de viermi ori ochi de vacă

La Pro TV face senzație din nou ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiunea în care vedetele concurente se luptă cu propriile limite, frici și scârbe.

Reality show-ul a debutat cu o cină copioasă, în care cele 12 vedete ce se bat pentru tilul de ”Rege” ori ”Regină a Junglei”, au gustat  frigărui de insecte, ciorbă de păianjeni, mâncare de viermi, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar.

Însă, dincolo de meniul cu care au fost întâmpinați concurenți și de care s-au oripilat telespectatorii, secretul din spatele camerelor de luat vederi este că cei aflați sub semnul competiției în Republica Dominicană mâncâncă toate aceste grozăvii preparate de mâna unui bucătar profesionist. 

Un an fără marele Ivan Patzaichin! A fost numit cel mai mare canoist de pe planetă

Cine gătește în realitate grozăviile de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Grozăviile culinare sunt pregătite după rețete astfel încât organismul concurenților să nu aibă de suferit. Dincolo de reacția participanților la emisiune, chef-ul ce se ocupă de bucătărie gătește totul respectând normele sanitare chair dacă, din reacția celor aflați sub semnul competiției, atunci când gustă preparatele exotice arată că nu-i așa ușor.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul în care vedetele uimesc prin curajul de care dau dovadă (amintim precedentul sezon în care Cătălin Moroșanu a fost îngropat într-un sicriu cu zeci de șobolani) este difuzat în fiecare duminică.

”Diriga” Carmen Iohannis a impresionat în prima zi de școală. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă /FOTO

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri