Ciolacu: ”Avem o competiție de scris cărți. Nu particip”

Premierul a anunțat! Marcel Ciolacu a declarat, luni, că va vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale după alegerile din 9 iunie. Acesta a spus că nu participă la competiţia „de scris cărţi” făcând aluzie la anunţul făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, privind lansarea unei cărţi în luna iunie.

Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre faptul că PNL îl susţine pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale şi dacă este posibil ca cele două partide din coaliţie să susţină aceeaşi persoană la alegerile pentru Preşedinţia ţării.

„După data de 10 iunie o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidaturile. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea”, a spus Ciolacu, după o vizită la Piaţa 16 Februarie din Bucureşti.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îşi va lansa în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”.

Cartea va apărea la Editura RAO, iar toate încasările urmează să fie donate către iniţiative caritabile.

„Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său.

Potrivit preşedintelui PNL, această carte apare în condiţiile în care s-a vorbit că nu ar fi din „filmul” politicii româneşti.

„De ce o carte despre Nicolae Ciucă? Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că nu sunt din filmul acesta al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, a explicat liderul PNL.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed