AcasăEconomieCiolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi...

Ciolacu: Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi; să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept / În acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit / Nu înseamnă că aruncăm ţara într-o criză politică

”Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi, să nu mai fie atacaţi, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit”, a afirmat, vineri, liderul PSD, Marcel Ciolacu.  

Acesta a declarat că ”nu PSD şi nu actualul ministru al Finanţelor este de vină pentru datoria publică imensă lăsată de alte guverne”.  

”Eu m-am saturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”, a adăugat liderul PSD.  

Acesta a reacţionat şi cu o zi în urmă, după ce fostul premier şi ministru de finanţe Florin Cîţu a cerut înlocuirea ministrului Finanţelor şi a avertizat asupra riscului de intrare în incapacitate de plată.  

 

 

Ultimele Articole