Ciprian Marica, despre disciplina sa financiară: ”Banii schimbă omul care nu i-a avut. Eu i-am avut mereu!”

Cu afaceri în domenul imobiliar, turistic și sportiv, Ciprian Marica este una din fostele vedete ale fotbalului care și-a pus mereu banii la lucru.

Atacantul care s-a retras la doar 30 de ani, joacă astăzi în liga anteprenorilor după o carieră în care a punctat cluburi precum Stuttgart, Shalke 04 ori Șahtior Donesk. Cei mai mulți bani i-a făcut jucând timp de șase ani în Germania, mai bine de 17 milioane de euro. A părăsit clubul său iubit, FC Dinamo, unde câștiga 200 de dolari, pentru că nu i-a mărit salariul cu încă 100 de dolari. Și a ajuns multimilionar în euro.

Astăzi, Marica (38 de ani) are în administrare un cunoscut complex de apartament la Mamaia Nord și urmează să ridice un nou și modern bloc în inima Capitalei, pe locul unde începe Calea Victoriei (fostul cinematograf Volga).

Ciprian Marica a părăsit Dinamo pentru că nu i-a mărit salariul cu încă 100 de dolari și a ajuns multimilionar în euro la Shalke 04

Ciprian Marica, despre disciplina sa financiară! ”Banii schimbă omul care nu i-a avut. Eu i-am avut mereu”, i-a povestit Marica (VIDEO) lui Viorel Grigoroiu, în popularul podcast al jurnalistului. ”Eu provin dintr-o familie înstărită. Părinții mei au avut posibilități peste medie însă m-au îndrumat să fiu mai bun, nu mi-au serbit pe tavă ce-mi doream fără să muncesc. Totul venea ca o răsplată. La 18 ani puteam să fac, să-mi cumpăr tot ce-mi doream, orice aroganță, însă am ales să fac ce mi-a plăcut, să joc”, s-a confesat Marica, fostul jucător care spune că, în acei ani ar fi dat de la el bani doar să fie în teren.

”Poate și pentru faptul că am avut ce mi-am dorit dintotdeauna nu mi-am pierdut capul și nu mi-a fugit pământul de sub picioare”, spune cel al cărui nume se află lângă al legendarului Ilie Năstase, pe frotispiciul unei mari baze sportive din nordul Capitalei. Loc unde a investit alte milioane de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed