Claudia Pătrășcanu și milionarul Gabi Bădălău au divorțat fără partaj. Solista a renunțat și la pensia alimentară!

După doi an de scandal și amenințări, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat fără să ceară partaj.

Solista a declarat că a renunțat și la dreptul său de a solicita pensia alimentară de la tatăl copiilor săi, extravagantul Gabi Bădălău, mondenul fiu al politicianului Nicole Bădălău. Asta după ce, anul trecut a solicitat prin intermediul instanței o pensie alimentară de 3000 de euro.

Astăzi s-a pronunțat instanța și în procesul pentru custodia copiilor lor. Cei doi copii ai milionarului vor avea domiciliul la mama lor.

Claudia Pătrășcanu și milionarul Gabi Bădălău au divorțat fără partaj. Solista a renunțat și la pensia alimentară!

”M-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-odată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat”, a spus  fosta Sexy, Claudia Pătrășcanu care a refuzat o casă pe care fostul soț, fiul fostului ministru Nicolae Bădălău. Recent, solista (41 de ani) și-a achiziționat propria casă, o locuință de lux pe litoral, lângă Constanța, orașul său natal.

”Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii”, a mai spus Claudia, fostă Bădălău.
Gheorghe Gheorghiu va cânta deasupra New York-ului, pe un celebru zgârie-nori

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed