AcasăMoney&PeopleCodin Maticiuc, investiție record în cinematografia românească. Bagă 2 milioane de euro...

Codin Maticiuc, investiție record în cinematografia românească. Bagă 2 milioane de euro într-un film nou

Fost ”Crai de Dorobanți”, acum influencer de succes, romancier și filnatrop, Codin Maticic a luat în serios experiența de actor după succesul cinematografic pe care l-a și produs, ”Miami Bici”.

Producția s-a dovedit și o afacere de succes cu 2,5 milioane de euro încasări din bilete la cinematografe,în baza unui buget de 1,5 milioane de euro pe care l-a avut filmul. ”Miami Bici”, cel mai profitabil film românesc din ultimii 10 ani, va avea continuare. O nouă comedie cu aceeași echipă de succes (Matei Dima, Florin Piersic Jr. Letiția Vasilescu-n.r.) pentru care, de acestă dată, Codin Maticiuc este pregătit să investească 2 milioane de euro. ”Scenariul nu este încă scris. Alex Coteț e principala mână la crearea sa, așa că îl așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde. Eu voi fi doar a doua mână. Merge greu fiindcă avem cu toții pretenții și așteptări și trebuie să iasă cel puțin la fel de bun ca și prima parte”, spune Codin Maticiuc, care, pentru filmul în care a jucat a băgat 1 milion de euro.

Pe ce dă Speak bani constant. Are aproape 100 de perechi! ”E o boală”

Codin Maticiuc, investiție record în cinematografia românească! Bagă 2 milioane de euro în ”Miami Bici 2”

”Ținând cont că prima parte ne-a scos milionul de euro din buzunare, poate chiar un pic mai mult, e evident că acum vom avea de-a face cu o sumă mult mai mare. Poate chiar dublă, cine știe?”, adaugă Maticiuc, care, surpriză se află și în topul celor mai bine plătiți vloggeri români. ”Personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a spus Maticiuc despre cât de bogat este.

Elena Gheorghe, afacere de suflet! Are propria școală de dans pentru copii

Ultimele Articole