Colindători de carieră, șomeri de Crăciun! “După 15 ani, în decembrie nu am nici un spectacol”

0
33
Colindători de carieră, șomeri de Crăciun! “După 15 ani, în decembrie nu am nici un spectacol”

Pandemia care ne-a dat peste cap pe toţi, i-a afectat foarte mult şi pe artişti care, fie şi-au anulat spectacole, fie nu au mai putut nici să şi le programeze.

De sărbători, Paul Surugiu – Fuego (44 de ani), Ştefan Hruşcă (63 de ani, împliniţi pe 8 decembrie) şi Ştefan Bănică Jr (53 de ani), care se întreceau în ultimii ani cu spectacole care mai de care mai frumoase, iată că anul acesta, nici unul dintre ei nu va mai putea cânta pentru români colinde, în săli de spectacole, din pricina pandemiei de coronavirus.

”După 15 ani mi-am anulat turneul de colinde din luna decembrie, care trebuia să înceapă exact de Ziua Naţională. Trebuiau să fie 35 de oraşe mari ale României, în cele mai mari săli de spectacole, oamenii au rămas dezamăgiţi. Nu pot decât să mă urmărească pe canalul meu de YouTube, unde am lansat două cântece noi acum în luna decembrie, unul se cheamă, «Glas de colindă», al doilea «E Crăciun». Din păcate, după 15 ani, în luna decembrie nu am nici un spectacol. Am prins şi vremurile acestea, vremuri grele pentru toţi românii şi mă întristează faptul că nu pot să fiu în faţa publicului meu, să-i fac pe oameni fericiţi. Din păcate acestea sunt restricţiile, eu sunt un om corect şi cu rigurozitate. Păstrez toate restricţiile şi tot ceea ce se spune în legislaţie, aşa că nu-mi rămâne decât să stau cu familia mea, pentru că, atenţie, în 15 ani este prima dată când stau cu familia mea de Sărbători. Niciodată nu am stat cu familia de Sărbători decât în luna ianuarie, când îmi luam liber două săptămâni şi făceam Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi. Ei, anul acesta voi sta pentru prima dată cu familia mea după 15 ani”, a declarat Fuego pentru Click!.

A început divorțul Andreei Bălan! Vedeta vrea un proces cu ușile închise

Ştefan Hruşcă îi colindă pe români de mai bine de 30 de ani, dar susţine spectacole de colinde în luna decembrie din anul 1991. Anul acesta urma să susţină cel de-al 28-lea an de turneu de colinde în ţară şi la Bucureşti pe data de 21 decembrie (TNB). Turneul a fost anulat. Pe 14 decembrie trebuia să urce pe scenă în Timişoara, pe 15 decembrie la Craiova, iar pe 16 decembrie la Braşov.

Ştefan Bănică îi încântă pe români cu tradiţionalele spectacole ale sale din luna decembrie de 18 ani. Anul acesta trebuia să susţină pentru al 19-lea an consecutiv spectacolele sale de Crăciun de la Sala Palatului, dar şi unele prin ţară. Deşi în septembrie, artistul declara că oamenii îl întreabă cum să-şi procure biletele, acesta spera să găsească o soluţie, în cazul în care Sala Palatului urma să fie închisă. Însă, pandemia şi restricţiile impuse de autorităţi, l-a determinat şi pe el să-şi anuleze spectacolele, chiar dacă artistul nu şi-a dorit sub nici o formă să întrerupă tradiţia. Pentru fanii lui, Ştefan Bănică a lansat la începutul acestei luni, melodia ”Crăciunul, vine Crăciunul”.

Mădălin Ionescu victima unei rețele de infractori români din Statele Unite. A depus plângere la poliție pentru șantaj!