A început divorțul Andreei Bălan! Vedeta vrea un proces cu ușile închise

0
47
A început divorțul Andreei Bălan! Vedeta vrea un proces cu ușile închise

Procesul se judecă pe fond iar obiectul acestuia este ”divorț cu minori”. Prima înfățișare a avut loc deja, însă numele părților au fost acoperite cu o bandă neagră în tabelul afișat la intrarea instituției la solicitarea celor implicați. De asemenea, ședințele de judecată nu sunt publice iar dosarul nu este listat pe portalul instanțelor din România. Magistrații au acceptat ”secretizarea” procesului la cererea Andreei Bălan, cazul fiind excepțional, cei doi fiind considerați persoane publice.

Andreea Georgiana Bălan și George Burcea au format până la începutul anului unul un cuplu aparet fericit. Deveniseră părinți pentru a doua oară, însă la doar 5 luni de la nuntă și de la botezul mezinei lor cei doi soți și-au anunțat despărțirea, șocându-și fanii.

Călin Doboș, supranumit ”esteticianul vedetelor”, reținut la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. Doctorul a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

Ulterior a început un adevărat război în social media, cu acuzații de ambele părți, începând cu cele privind neglijarea fetițelor de către George și încheind cu cele, reciproce, de infidelitate.

Andreea Bălan are din start toate șansele de a obține custodia celor două fetițe, însă artista nu a lăsat la voia întâmplării niciul detaliu. soția lui George Burcea a chemat în instanță și Direcția de Asistență socială, dovadă că are de gând să ceară o anchetă socială ce va urma să certifice condițiile ce pot fi oferite de ambii părinți.

Între timp, ambii parteneri și-au refăcut viața – Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, iar George, cu Viviana Sposub de la Pro TV.

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va putea fi urmărită și în România. Cea mai așteptată gala a anului în kickboxing va avea loc pe 19 decembrie, la Rotterdam