Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va putea fi urmărită și în România. Cea mai așteptată gala a anului în kickboxing va avea loc pe 19 decembrie, la Rotterdam

Confruntarea greului Hari cu al noastru Benny a fost de două ori amânată anul acesta. Ultima oară, Badr Hari a contactat COVID-19 înaintea cu trei săptămâni înaintea galei cu pricina, Glory 76 (ce urma să aibă loc pe 7 noiembrie). Gala, al cărei meci de căpătâi este cel în cauză, va putea fi urmărită pe platoforma Sport Extra și va fi transmisă în sistem ”pay per view” pe www.live.sportextra.ro, costul fiind de 12.99 euro. Începând cu acestă săptămînă, canalul Sport Extra HD a intrat în grila Digi România, el fiind disponibil în grilele Vodafone și Telekom din vara a.c. Pe lânga evenimentul sportiv în cauză, practic cea mai așteptată gala a anului în kickboxing, Sport Extra va mai difuza galele ONE și Bellator, AEW (lupte) dar și cele interne, competiția Dynamite Fighting.

Câți bani încasează jurații de la „Chefi la cuțite”

Cea mai importantă dispută în ring din cariera luptătorului român Benny Adegbuyi, sub semnul incertitudinii. Badr Hari, vedeta mondială a kickboxing-ului, a luat coronavirus.Badr a fost depistat povizit cu trei săptămâni înaintea galei, cea mai importantă din acest an în lumea sportului de contact european.Mult așteptata gală ar fi trebuit să se dispute pe 20 iunie, dar pandemia a înghețat organizarea.”Suntem la același nivel. Sunt bombă”, a spus Benny (35 ani) înaintea celei mai importante lupte din cariera sa.

Dacă în gala Glory 76, care, oricum va avea loc fără spectatori, luptătorul român va trece de Hari, Benny (35 ani) va fi nevoit să se bată cu bunul său prieten Rico Verhoeven, partenerul său de antrenamente. Rico l-a învins de 2 ori pe Badr Hari, ultima lor întâlnire în ring, cea de la sfârșitul anului trecut, a fost event-ul cu cele mai mari încasări din acest sport, în Europa.

Călin Doboș, supranumit ”esteticianul vedetelor”, reținut la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. Doctorul a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed