Comuna din România unde s-a deschis o nouă stație de asfalt: „Cea mai modernă”


Într-o localitate din România, s-a inaugurat recent o nouă stație de asfalt ca parte a unor investiții în valoare de 100 de milioane de lei, desfășurate pe parcursul a trei ani.

Drumuri și Poduri Banat (DPB) a pus în funcțiune cea de-a treia stație de asfalt din portofoliul său la Sânandrei, în județul Timiș.

Această companie a câștigat contractul pentru finalizarea drumului de legătură între Autostrada Vestului și Timișoara, începând de la Sânandrei.

Cu o capacitate de producție de peste 700 de tone de asfalt pe oră, DPB, parte a grupului Maxagro, își propune să contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii de transport din zonă.

Drumuri și Poduri Banat s-a afirmat și pe piața construcțiilor din Banat, deținând trei stații de asfalt, două stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, evaluate la peste 10 milioane de euro și având lucrări finalizate în valoare de peste 35 milioane de euro.

„Observăm calitatea proastă a infrastructurii rutiere din Banat și vreau să contribui la realizarea unor drumuri mai bune pentru a îmbunătăți circulația.

Cu drumuri mai bune în Banat, putem să ne poziționăm mai bine comparativ cu alte regiuni. Stația de asfalt recent inaugurată este cea mai modernă, recuperând între patru și zece la sută din materialul necesar. Producem asfalt de calitate superioară, într-un mod mai eficient din punct de vedere economic, iar întregul Banat ar beneficia de pe urma acestei stații”, a declarat fondatorul grupului Maxagro, Ianco Zifceak, conform Adevărul.ro.

“Stația noastră de asfalt reprezintă nu doar o construcție simplă, ci și un simbol al angajamentului nostru față de excelență și inovație în domeniul construcțiilor de drumuri.

Producem materiale de înaltă calitate și sustenabile, folosind echipamente și utilaje performante care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și zgomotul. Echipată cu tehnologie de vârf și facilități moderne, această stație ne va permite să producem asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficient și sustenabil”, a adăugat și Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed