Condamnații din lotul DRAGNEA încep să iasă din închisoare

0
5
Condamnații din lotul DRAGNEA încep să iasă din închisoare

Floarea Alesu, fosta șefă a Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, care a fost condamnată la 3 ani și 7 luni de închisoare în procesul de corupție al lui Liviu Dragnea, va fi eliberată condiționat din închisoare, potrivit unei sentințe a Judecătoriei Ploiești.

 

Sorin Cîmpeanu are soluția pentru diplomele false. Ce vrea să facă ministrul

 

Hotărârea din 14 decembrie a Judecătoriei Ploiești nu a fost contestată de procurori.

Floarea Alesu a fost condamnată pentru că a menținut ilegal în posturi la Direcția pentru Protecția Copilului două angajate care lucrau de fapt pentru PSD.

 

Primul om din România care a MURIT după ce s-a vaccinat anticovid. A făcut infarct imediat

 

 

Minuta de ședință:

În temeiul art. 587 C.proc.pen. raportat la art. 100 din Codul penal, admite cererea de liberare condiţionată, şi dispune liberarea condiţionată a condamnatei Alesu Floarea, din executarea pedepsei de 3 ani, 7 luni şi 20 de zile închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 377/2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, (M.E.P.I. nr. 61/2019 emis de Tribunalul Bucureşti), dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. În baza art. 100 alin. 6 Cod penal, intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi data împlinirii duratei pedepsei – 23.09.2022 constituie termen de supraveghere pentru condamnată. Pune în vedere condamnatei dispoziţiile art. 100 alin. 5 Cod penal, referitoare la conduita sa viitoare şi consecinţele la care se expune, dacă va mai comite infracţiuni pe durata termenului de supraveghere În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare, în temeiul art. 587 alin. 3 C.proc.pen. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14.12.2020.
Document: Hotarâre 1951/2020 14.12.2020