AcasăMoney&PeopleConnect R, despre investiția de care este cel mai mândru. A achiziționat...

Connect R, despre investiția de care este cel mai mândru. A achiziționat un apartament pentru..

În ultimii 10 ani, indiferent de anotimp, faima lui Connect-R este legată de succesul ”Eu vara nu dorm”. Și chiar a avut câteva sezoane estivale în care fost nevoit să dormă puțin căci a muncit din greu pentru a rezolva o problemă familială. Însă astăzi este mândru de efortul său.

Cea mai importantă investiție a lui Connect-R, pe numele său Ștefan Relu Mihalache, a fost apartamentul pe care l-a luat părinților săi după ce aceștia au pierdut locuința, casă naționalizată câștigată în instanță de urmașii proprietarilor. Nu numai că au pierdut locuința și au fost nevoiți să plătească și cheltuieli de judecată și daune de aproape un miliard de lei.

Fenomenul Zurli, teatrul privat românesc ce a făcut 1 milion de euro din spectacole, online și merchandising

Connect R, despre investiția de care este cel mai mândru

După un lung proces, părinții solistului au fost nevoiți să evacueze casa în care stăteau din anii ’80 și au fost nevoiți să se mute într-o garsonieră, bunurile agonisite în zeci de ani rămânând o perioadă pe stradă. Înainte să investească în propria locuință și studio de înregistrări, Connect-R a muncit pentru a le lua un apartament alor săi părinți, pe care i-a mutat inițial în propria garsonieră.

Connect-R nu a ascuns niciodată faptul că provine dintr-o familie modestă, tatăl său fiind fost tinichigiu auto, meserie pe care a practicat-o și fiul său. Actualmente părinții artistului au un chioșc de distribuție presă în Piața Domenii.

Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă

Ultimele Articole