AcasăEconomieConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care elveţienii de la Autonet Group...

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care elveţienii de la Autonet Group Holding AG preiau societatea Augsburg International Impex

“Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Autonet Group Holding AG, Elveţia, a preluat societatea Augsburg International Impex SRL”, a informat autoritatea de concurenţă.

“În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, menţionează autoritatea de concurenţă.

Autonet Group Holding AG, Elveţia, face parte din Grupul Autonet care, la rândul său, este membru al Grupului SAG. Grupul SAG este specializat în distribuţia de piese auto de pe piaţa serviciilor post-vânzare ( aftermarket ) independente din Europa.

Grupul Autonet prezent, în principal, pe segmentul comercializării angro de piese de schimb auto şi accesorii în Europa Centrală şi de Est, include companii cum sunt: Autonet Import Romania SRL (furnizor aftermarket pentru segmentul serviciilor de reparaţii auto), Lubexpert Romania SRL (lubrifianţi), Forsius SRL (vopsele auto), Network Systems SRL (servicii IT & Web, agenţie de marketing), Garage Assist SRL (echipamente service), Autonet Management Company SRL (management), Point’s Network Management SRL, A24 Road Patrol SRL, Dynamic Software Solutions SRL, Autonet Logistic SRL.

Augsburg International Impex SRL este importator şi distribuitor de piese auto, accesorii, echipamente service, fiind activ, în principal, în România.


 

Ultimele Articole