Copilul trântit la pământ de unchiul său este în stare gravă, are fractură de lob occipital

0
5
Copilul trântit la pământ de unchiul său este în stare gravă, are fractură de lob occipital

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva.

 

 

Cîțu face apel urgent către profesori și părinți. Ce le cere premierul

 

 

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, iar azi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare.

 

 

Ministrul Mediului: Nu există o legătură între tăierile ilegale de păduri şi apariţia urşilor lângă orașe

 

 

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

 

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

 

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, va fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, potrivit Agerpres.