AcasăMoney&PeopleCorina Caragea a arătat ce n-ai văzut niciodată la știrile din sport!...

Corina Caragea a arătat ce n-ai văzut niciodată la știrile din sport! În costum de baie, pe ninsoare

Nu că fanii săi nu ar fi știut asta însă aspectuoasa pezentatoare Pro TV (38 ani), le-a arătat ”explicit” acestora  cât de sexy este în costum de baie. Instantaneul său a ”înroșit” butonul de Like de pe pagina sa de Instagram, formele sale de puștoică aducându-i 17 mii de aprecieri într-un timp record.

Vedeta ”Știrilor Sportive” a prins câteva zile libere şi a călătorit la munte, la Bran, unde a avut parte de o ninsoare ca în povești. Acolo s-a cazat într-un loc deosebit, căsuțe din lemn cu ciubăr în aer liber. De dragul admitatorilor a schimbat hainele groase cu costumul de baie şi s-a relaxat în apa caldă.

“După câteva luni de aşteptare pe lista de rezervări, m-am cazat la una dintre cele două căsuţe în formă de A, ascunse în zona Bran. Contrar aşteptărilor, am avut un weekend de poveste, liniştit şi relaxant, departe de lumea dezlănţuită, dar chiar în miezul unei zone turistice atât de aglomerate. Tot la capitolul paradoxuri, uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeţi… Cabanele au un ciubăr pe care va recomand să nu îl săriţi că experienţă. Să priveşti crestele albe ale munţilor din ciubăr este … priceless.”, a scris Corina Caragea pe blogul său.

Puțini știu că prezentatoarea a lucrat, înainte de a prezenta ştirile sportive la Pro TV, ani buni cu Andreea Marin, la TVR. Totul se petrecea pe când „Zâna“ prezenta „Surprize, surprize“, iar Corina Caragea a fost una dintre dansatoarele îndrăgitei emisiuni. În plus, pentru că fizicul, dar şi faptul că ştia să danseze au ajutat-o, Corina Caragea a intrat rapid în corpul de balet al emisiunii. De asemenea, aceasta apărea mai mereu în reprizele de dans, iar uneori conducea invitaţii de la scaunele din public către platoul unde ajungeau să îşi spună poveştile care au impresionat o ţară întreagă.

Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza revin pe sticlă, la Next Star. A fost emisiunea tv cea mai afectată de pandemie

„«Surprize, Surprize» este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani . Dansul era o portiţă care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – şi eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou şi să «fur» meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiţii. Am avut norocul să învăţ de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârşit, pasionat şi hotărât, care m-a susţinut atunci când am vrut să merg mai departe.. A fost un pas mare, dar tremurat“, a mărturisit Corina Caragea, într-un interviu.

Il Fenomeno ”marchează” deși și-a făcut operație de vasectomie! Ronaldo va fi tată pentru a cincea oară

Ultimele Articole