AcasăMoney&PeopleCoșmarul vedetelor de la Antena 1, Nea Mărin a fost taximetrist.  ”M-am...

Coșmarul vedetelor de la Antena 1, Nea Mărin a fost taximetrist.  ”M-am trezit cu doi copii pe atunci, de doi, respectiv opt ani,  fără serviciu”

Nea Mărin, alias Marin Barbu, gazda producției ”Poftiți pe la noi!” s-a afirmat în multe formate de televiziune.

Devenit din coregraf de muzică folclorică, populară gazdă de emisiuni la Antena 1, până să ajungă coșmarul vedetelor, acesta nu a trăit doar din activitatea artistică și a trebuit să facă și altceva pentru a-și întreține familia.

 Marin Barbu (64 de ani), tată a două fete, a fost chiar și taximetrist la începutul anilor ’90. ”Înainte de Revoluție, eram prim-artist, dansam la toate cârciumele. Aveam spectacol de la 18:30 până la 20:30 și dupîă eram la la celebre restaurante. Am dus-o așa vreo 10 ani. M-am trezit cu doi copii pe atunci, de doi, respectiv opt ani,  fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie. Un an am fost taximetrist”, i-a povestit gazda emisiunii ”Poftiți pe la noi!” lui Horia Brenciu. Tot în acea perioadă nefastă a pierdut și un copil, un băiețel.

Coșmarul vedetelor de la Antena 1, Nea Mărin a fost taximetrist

Absolvent al Școlii Populare de Arte, secția coregrafie, Marin Barbu a debutat pe scenele artistice ca dansator al Ansamblului Faur din Capitală. Și astăzi, coregraful ce a trecut prin mai multe ansambluri profesionistă  colaborează cu grupuri populare. ”În calitate de coregraf al Centrului Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale acord consultanța de specialita te tuturor ansamblurilor din România și montez diferite spectacole pentru mai multe ansambluri profesioniste din țară”, spune cel care, înainte de Antena 1 a instruit în dans și vedete pentru emisiuni ale Pro TV-ului.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.