AcasăEconomieCosmin Ghiţă, director general al Nuclearelectrica, a fost reales guvernator în board-ul...

Cosmin Ghiţă, director general al Nuclearelectrica, a fost reales guvernator în board-ul guvernatorilor din cadrul Asociaţiei Mondiale a Operatorilor Nucleari

“Societatea Naţională Nuclearelectrica SA (SNN) informează acţionarii şi investitorii că domnul Cosmin Ghiţă, directorul general al SN Nuclearelectrica SA, a fost reales în poziţia de guvernator in board – ul guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators (WANO – Asociaţia Mondială a Operatorilor Nucleari) pentru încă un mandat de încă 2 ani, până la data de 31 decembrie 2023”, anunţă compania.

Cosmin Ghiţă a fost ales iniţial pentru poziţia de guvernator în board – ul WANO, la nivel global, la data de 1 ianuarie 2020, fiind primul român care ocupă această poziţi e la nivel internaţional, în industria nucleară.

Parte din responsabilitatile lui Cosmin Ghita in calitate de Guvernator va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, unde SN Nuclearelectrica este arondată, dar şi a membrilor globali ai WANO în cadrul board – ului global al organizaţiei.

” Board – ul WANO este responsabil în fata membrilor pentru direcţiile generale şi succesul organizaţiei. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte înalt, Board – ul WANO include trei membri di n fiecare centru regional pe lângă preşedintele Board – ului, preşedintele executiv şi directorul general”, informează compania.

Ultimele Articole