Cristi Borcea nu și-a împărțit averea cu fostele soții. Promisiunea pe care a făcut-o fiecăreia să nu ajungă la partaj!

Cristi Borcea nu și-a împărțit averea cu fostele soții și totuși a rămas în relații bune cu acestea. O recunoaște sincer chiar afaceristul care, până la 53 de ani a punctat trei căsnicii, nouă copii și două divorțuri.

Cu o avere estimată la câteva zeci de milioane de euro, Borcea recunoaște că mai toate bunurile sunt pe numele mamei sale, despre care prea a scris că este una dintre cele mai bogate pensionare din România.

”În mama am cea mai mare încredere”, i-a zis afaceristul lui Viorel Grigoroiu. Borcea a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Mihaela Borcea, apoi  timp de șase ani cu Alina Vidican iar de mai bine de cinci ani formează oficial un cuplu cu Valentina Pelinel. Fostul acționar de la FC Dinamo consideră că, pentru binele copiilor săi, fostele soții au o relație civilizată. Nu s-a ajuns niciodată la partaj deoarece afaceristul le-a asigurat că averea sa va fi împărțită copiilor săi.

Elon Musk, filmul, în curând, în cinematografe! Când va apărea biografia celui mai bogat om

Cristi Borcea nu și-a împărțit averea cu fostele soții! ”Nu am lăsat niciun ban fostelor soții -că, oricat aș fi lăsat nu ar fi fost mulțumite-, ci copiilor.  În ceea ce privește căsătoria mea cu Valentina, am făcut înainte separare de bunuri”, a vorbit Borcea despre decizia pe care a luat-o cu soția sa înainte de căsătorie. Amândoi au preferat să nu vorbească de motivele ce i-au determinat să ajungă în fața notarului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri