Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. A împărțit bunuri de 30 de milioane de euro copiilor dar și nepoților

Speriat de problemele medicale cu care s-a confruntat, Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. Averea sa colosală va fi împărțită nu doar între copiii săi, ci și și între nepoți.

Excentricul milionar care a construit o comunitate de la 0 (Paradisul Verde, Corbeanca) a împărțit bunurile la notar, după ce a aflat că este bolnav. Milionarul s-a temut atunci de ce-i mai rău, că va încheia socotelile cu viața. Însă, după 11 luni de operații tratamente în România și Franța, a reușit să învingă boala. ”Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20, 30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro. Casele copiilor valorează fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat și în noul complex de evenimente”, spune Țânțăreanu, ce a vândut proprietăți de zeci de milioane pe cele 26 de hectare pe care a construit Paradisul Verde.În anii ’90 a achiziționat terenurile cu prețuri incredibil de mici, 182 dolari americani pe hectar, cam cât două salarii medii în acea perioadă.

Actrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată: ”Rugați-vă pentru fiica mea”

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. ”Nu există doar un moștenitor. Le-am dat copiilor mei și nepoților”

Nu există doar un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai puţin. Ei sunt acționari egali în firmă. Toată averea este acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează. (…) De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai”, a mai spus Țânăreanu care nu are tocmai o relație cordială cu fiul său natural, Dragoș.

La mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români! ”Unde iubire nu e, nimic nu e“

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed