AcasăMoney&PeopleActrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată: ”Rugați-vă pentru fiica...

Actrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată: ”Rugați-vă pentru fiica mea”

Cristina Cioran a născut prematur. Actrița și prezentatoarea de teleiviziune (43 ani) urma să nască în luna septembrie. Însă, ceea ce trebuia să fie o bucurie s-a transformat în panică. Cioran este speriată și îngrijorată pentru viața fiicei sale și a făcut un apel de pe patul de spital, implorând cunoscuții să se roage pentru micuța ce a venit pe lume înainte de termen.

”Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus prospăta mămică, îngrijorată, într-un Instastory, după care a revenit cu un altul: „Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd”.

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America /FOTOGRAFII INEDITE!

Actrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată

Acrița care se afla în al treilea trimestru de sarcină, a întâmpinat probleme în ultima perioadă cauzate de sarcină.  Ea a declarat că nu poate să nască natural din cauza unui fibrom uterin. “Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile”, a spus Cioran reporterilor unei televiziuni.

Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ca în Epoca de Aur

Ultimele Articole