Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

Sorin Bontea este căsătorit de 27 de ani și are o relație specială cu soția sa. Cei doi au împreună doi copii. Miruna și Iulian.

Soția lui Sorin Bontea este o doamnă discretă, căreia nu-i face mare plăcere să profite de pe urma imaginii bărbatului pe care îl iubește de 32 de ani.

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

Aceasta este atât de discretă încânt singurele fotografii care au apărut în spațiul public cu ea și juratul de la Chefi la cuțite, este cea din ziua nunții, din 1994. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 27 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas”, își amintește Sorin Bontea.

El a mai precizat că s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui.

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum arată soția lui și cu ce se ocupă

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!’, a declarat Sorin Bontea pentru revista VIVA!

El a mai dezvăluit că soția sa este cea care se ocupă de gătit în casă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed