Cum arată azi Sandra, Sabrina și CC Catch, reginele disco ale anilor ’80? /FOTO

Îți mai aduci aminte de Sandra Sabrina ori CC Catch, sexoasele dive ale muzicii de la sfârșitul anilor ’80? Imaginea lor a rămas vie ca și marile lor succese cu care au cucerit o generație.

Cine nu-și amintește de formele voluptoase ale Sabrinei, cea care se identifică cu ”Boys (Summertime Love)” cu care a cucerit bărbații de pe întreaga planetă, de explozivele ”Maria Magdalena”, ”In The Heat of the Night” ori ”Don ‘t be agressive” ale Sandrei sau  ”Can Lose My Heart Tonight’ ori  ”Heartbreak Hotel” ale olandezei CC Catch.

Au trecut mai mult de 30 de ani de la anii lor de glorie și iată cât de bine arată la vârstele lor. Cum arată azi Sandra, Sabrina și CC Catch, reginele disco ale anilor ’80.

Pentru Sabrina Debora Salerno, artista care la 19 ani aprindea imaginația bărbaților prin curajosul clipa al piesei ”Boys” (unul dintre primele din istoria videoclipurilor muzicale), timpul parcă a rămas în loc. Are 54 de ani și, deși nu mai este la prima tinerețe, italianca deomnstrează prin felul în care arată că vârsta sa e doar o cifră.

Cum arată azi Sabrina!

Smiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a intrat în lumea bună a muzicii

Cum arată azi Sandra, Sabrina și CC Catch, reginele disco ale anilor ’80

Chiar dacă s-au tot schimbat genuri muzicale, succesele lansate de CC Catch (care a ajuns la 58 de ani) rămân vii și datorită dj-ilor care îi readuc în actualitate melodiile. Simbol al muzicii disco, CC Catch, pe numele său Caroline Muller este și profesoară de yoga și timpul petrecut în sălile de sport își spune cuvântul.

Cum arată azi CC Catch

Regina incontestabilă a muzicii disco rămâne Sandra. Fosta soție a marelui muzician de origine română Michael Crețu, pe numele său Sandra Ann Lauer a împlinit 60 de ani iar silueta sa nu mai este la fel de subțire. Și-a schimbat și celebra coafură însă se dovedește o artistă cochetă și astăzi, mai ales când urcă pe scenă.

Cum arată Sandra, regina incontestabilă a muzicii disco

Ion Ion Țiriac oferă recompensă un apartament pentru demascarea unui grup infracțional ce înșeală românii

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed