AcasăMoney&PeopleSmiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a...

Smiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a intrat în lumea bună a muzicii

Artist din liga milionarilor în euro din muzică, televiziune și contracte publicitare, Smiley a mai bifat un succes major. Casa sa de producție muzicală se lansează internațional.

Cel ce a pus bazele Hahaha Production, companie ce a născut zeci de mari succese s-a asociat cu Milk&Honey, casa de producție muzicală și manangement artistic a celebrului Warren Oak Felder (Pop& Oak), artist recompensat cu Grammy (cel mai bun album ”r&b”, 2014). Împreună au format o nouă companie de publishing și producție muzicală -Romdrops- ce va activa pe piața muzicală din întreaga lume, în special cea americană și britanică.

Artist câștigător de Grammy, Warren Oak Felder (foto stânga) și Smiley

Ion Ion Țiriac oferă recompensă un apartament pentru demascarea unui grup infracțional ce înșeală românii

Smiley, contract de milioane de euro: ”Este un moment pe care îl aștept de multă vreme”

”Este un moment pe care îl aștept de multă vreme, la care am visat încă de când am înființat HaHaHa Production. Deși așa pare, acesta nu este un început, este o continuare a tot ceea ce facem noi de 13 ani, zi de zi. Eu am știut că o întâlnire cu echipa noastră o să fie o revelație pentru muzica mare, pentru că aici sunt oameni extrem de talentați care au toate datele să cucerească lumea”, susține vedeta de televiziune, actorul, compozitorul și producătorul muzical, Smiley. De la lansarea Hahaha Production, Smiley, alias Andrei Tiberiu Maria, împreună cu compozitorii săi, au susținut mai multe sesiuni de creație în Statele Unite ale Americii căutând o portiță să dea lovitura pe piața din ”lumea bună” a muzicii.

”Sunt atât de entuziasmat de colaborarea cu Smiley și echipa HaHaHa Production, totul a fost perfect de la prima întâlnire care a fost chiar în Transilvania, locul în care Dracula și-a început legendara poveste și asta vrem să facem și noi cu muzica noastră, să lansăm propria noastră companie de publishing și producție muzicală care să creeze oportunități globale pentru artiștii și compozitorii noștri și care să devină legendară”, a adăugat artistul american de origine turcă Warren Oak Felder.

Margherita, fiica lăutarilor de la Clejani, înjunghiată în stradă. Este victima bărbatului de pe trotinetă căutat de Poliție

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.