x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(14) "moneyamppeople"

CUM PURTĂM IA ROMÂNEASCĂ DE 1 DECEMBRIE

Sezonul toamnă-iarnă 2020 este definit de îndrăzneală, strălucire, texturi metalizate şi imprimeuri etno. Un motiv în plus ca sa alegi o ie traditionala si sa o porti cu mândrie de Ziua naţională. Iată cum poţi să fii hot în ie românească!

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.12.2020, 10:19

A devenit un trend ca de Ziua naţională a României să purtăm o ie tradiţională. Oriunde ai petrece, alege o ie care să te reprezinte şi combin-o cu cele mai cool piese vestimentare din acest sezon. Cum astăzi e 1 decembrie, frumoasa ANILU ţi-a pregatit câteva ţinute hot, cu care vei străluci şi te vei simţi mândră că eşti româncă!

Ia românească brodată manual cu motive florale îţi poate scoate ţinuta din anonimat de 1 Decembrie. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi alege o ie traditională în culori vii, pe care poţi să o asortezi unei perechi de jeanşi boyfriend sau evazaţi, botine cu toc înalt şi o geacă de piele, potrivită la o ieşire în oraş, cu prietenii. Sezonul toamnă-iarnă 2020 este definit de texturile metalizate. Dacă te întrebi cum ar putea o ie tradiţională să se încadreze în aceste tendinţe, e bine să ştii că poţi să alegi o broderie cusută manual cu matase aurie, cu care poţi crea outfituri spectaculoase. Poart-o cu o pereche de cizme peste genunchi asortate şi cu o fustă aurie şi lasă-te admirată de Ziua naţională!

Folkistul Walter Ghicolescu și-a scos ultimul album cu un împrumut bancar!

FOTO: Anilu.ro

Combinaţiile alb-negru şi pantalonii de piele rămân vedete şi în acest sezon. Un motiv în plus ca să optezi pentru o ie tradiţională, brodată manual cu bumbac negru şi decorată cu un model deosebit. Lasă-ţi imaginaţia să te inspire pentru combinaţii elegante sau casual, indiferent dacă optezi pentru o ţinută office, cu pantaloni sau cu o fustă conică, sau pentru o ieşire seara, în de pantaloni de piele sau cu o fustă din dantelă neagră. Orice ai ales, nu ai cum să dai greş cu o ie românească autentică. O broderie elegantă şi un model spectaculos pot transforma o ie tradiţională în piesa de rezistenţă pentru o ţinută elegantă, potrivită pentru o zi de sărbătoare. Fie că este vorba de o petrecere sau de o cină la restaurant, ia românească te va scoate din impas. Alege să o porţi cu o fustă lungă dintr-un material fin, precum voalul sau dantela sau cu pantaloni conici, pentru un puls de efect.

Pentru un outfit glam rock cu adevărat deosebit, alege o rochie tradiţională cu broderie fabuloasă, cusută manual cu negru şi motive florale.  Accesorizeaz-o cu perechea preferată de bocanci cu ţinte sau cizme peste genunchi!

Emilia Popescu a răspuns la veșnica întrebare despre relația sa amoroasă cu Bănică Jr.! ”Singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost…”