x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(14) "moneyamppeople"

Folkistul Walter Ghicolescu și-a scos ultimul album cu un împrumut bancar!

Artist nelipsit la evenimentele dedicate folkului, după două decenii de creație muzicală, concerte și premii la principalele festivaluri dedicate genului, Walter Ghicolescu a contractat un credit de nevoi personale de la o bancă pentru a-și vedea realizat noul său album.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.11.2020, 18:01

În vârstă de 49 de ani, folkistul cunoscut și ca ”Folktrotter”, își desfășoară activitatea ca profesor de matematică la un colegiu din Constanța, iar, pentru un salariat în învățământ, economiile nu au putut să susțină finanțarea înregistrării și editării unui produs muzical la standarde de calitate.

”De ani buni fac eforturi să-mi iau un o mașină  însă rămân fără bani pentru că mai scot câte un album. Nu-mi este rușine să recunosc faptul că albumul pe care tocmai l-am lansat -”Trecerea lumilor”-, l-am văzut înregistrat și pe suport audio cu bani împrumutați de la bancă”, a povestit artistul înaintea concertului de lansare a noului CD, eveniment ce a avut loc în orașul său natal, la Călărași, iar apoi la București.

Silviu Biriș în slujba lui Dumnezeu! La 47 ani actorul TNB a susținut prima predică

Inginer, profesor de matematică dar și de chitară, Walter Ghicolescu a făcut parte dintre artiștii ce au activat în Cenaclul ”Totuși iubirea” al lui Adrian Păunescu și câștigat multe importante concursuri muzicale pe plan național. Walter Ghicolescu  a debutat în anul 2007 cu albumul ”Frânturi de suflet”, după care au urmat „Punct și de la capăt”, ”Popas în alt cântec” ,” Cântec Rockstit”  și ultimul ”Trecerea Lumilor” .

Bianca Drăgușanu nu mai ascunde nimic după despărțirea de Alex Bodi. S-a pozat goală-pușcă!