Cum se descurcă Dan Capatos cu banii: ”Trăiesc din salariu. Nu știu să fac altceva!”

0
37

Cum se descurcă Dan Capatos cu banii! Prezentator cu istorie în divertismentul de la Antena 1, în 16 ani a moderat mii de emisiuni și a împărtășit sute de exclusivități, dar a primit și valuri de reclamații la CNA.

La ora bilanțului, Capatos a recunoscut că a preferat să rămână salariat pentru că nu știe să facă altceva mai bun. ”Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se iută lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok”, i-a spus  prezentatorul ”Xtra Night Show” lui Damian Drăghici.

Dezlănțuire de vedete în costume de baie!

Cum se descurcă Dan Capatos cu banii: ”Neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am”

”Neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”, a mai completat Capatos, care este jurnalist de la vârsta de 17 ani. Înainte să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, Capatos a fost jurnalist la legendarul Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoriu, apoi la Playboy România
Emisiunile de seară, și, în ultimii ani, de noapte au avut un rol important în industria divertismentului de la noi, cele mai multe certuri și împăcări din showbiz-ul românesc petrecându-se în studioul emisiunii.

Carmen Negoiță nu-și mai ascunde noul iubit. Este un politician cunoscut!