x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(16) "instant-articles"

Curat ghinion! A venit în România și s-a infectat cu gripă și COVID

Un italian a testat și internat într-un spital din Cluj-Napoca.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 18.10.2020, 11:33

Primul caz de infectare cu coronavirus și gripă în România, detectate simultan la aceeaşi persoană. Medicii spun că este foarte dificil în această perioadă de pandemie faptul că nu putem deosebi simptomele de gripă de cele care ar putea indica infectarea cu Covid.

 

 

Politicianul RAFILA a început deja atacurile la ministrul TĂTARU

 

 

Cea care a anunţat că în România a apărut deja primul caz de covid şi gripă detectate la aceeaşi persoană este Milena Man, medic primar pneumolog la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca.

 

Un medic EMINENT a fost doborât de COVID!

 

Pacientul este un cetățean italian care se afla în vizită în România. Acesta a fost testat și internat într-un spital din Cluj-Napoca.

 

“A fost raportat la nivelul țării primul pacient cu Covid, la care s-a confirmat și infecția Covid și infecția cu virusul gripal. Vaccinarea antigripală trebuie să o facem cei care sunt expuși la risc, cei care au comorbidități. Ceilalți, putem doar să ne … nu există vaccin pentru întreaga populație, deci în această situație trebuie să vedem cum ne protejăm, încercând să evităm contactul cu pacienți care ar putea să fie infectați.” – a declarat doctor Milena Man la Știrile Pro TV.

 

Medicul a subliniat că, din păcare, în România nu există suficiente doze de vaccin antigripal, astfel că vaccinarea ar trebui făcută în special la grupele sociale care sunt expuse la un risc ridicat de infectare.