AcasăMoney&PeopleDan Negru a filmat cel mai lung Revelion din istoria televiziunii românești...

Dan Negru a filmat cel mai lung Revelion din istoria televiziunii românești ”Cu românii acasă era de neiertat să lipsească aşa program”

Încă de la primele ore ale dimineţii de 31 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu momente inedite din programul de Revelion.

Vedete iubite de marele public, măşti spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrităţi din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile şi multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

”Prezint programe de Revelion de 21 de ani şi ăsta e unul special, cu românii rămaşi acasă, aşa că era de neiertat ca în anul ăsta să lipsească programul ăsta de revelion. Ne ştim de 20 de Revelioane, vă spun cu părerea expertului, după aşa un an merită o petrecere cum nu s-a mai văzut. Revelionul Starurilor 2021!”,promite Dan  Negru.

Pe Chuck Norris îl știe toată planeta. Care este numele real al actorului

Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu,  Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măştilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflaţi în faţa micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

Momentele speciale ale nopţii dintre ani (joi-vineri) vor fi cele dedicate măştilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiştii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măştilor, la Revelionul Starurilor 2021 vor veni personaje diverse, de la Hades la Pinocchio, de la Duhul lui Alladin, la Putin şi Trump, de la Diavolul Roşu şi până la Grinch, cu toţii le vor da mari bătăi de cap invitaţilor lui Dan Negru, în noaptea dintre ani.

Cântărețul Nicolae Sabău a murit pe patul de spital! Legendarul artist de muzică populară împlinise 91 de ani

 

Ultimele Articole