”Leul” Dan Șucu investește 10 milioane de euro în două baze sportive părăsite, în București! ”Vreau ca 1000 de copii să facă sport aici”

Dan Șucu, fondatorul multor afaceri de succes din România, Șucu investește 10 milioane de euro în două baze sportive aflate în paragină, din București. Afaceristul consideră ionvestiția, asocierea cu sportul, o datorie personală.

Fondatorul Mobexpert și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața imobiliară bucureșteană, a cumpărat baza sportivă unde se antrenează copii săi, legitimați la Rapid, Coresi, dar și fosta bază Constructorul.

”Am identificat în jur de 12 baze sportive în București, numai în sectorul 1, toate părăsite, în diferite stadii de degradare. Majoritatea lor erau în posesia unor oameni de afaceri, care le targetau să le transforme mai departe în dezvoltări imobiliare.

Dan Șucu (FOTO stânga) investește 10 milioane de euro în două baze sportive părăsite

 

Marina Voica are teama unui război în zonă! ”Și România este condamnată”

Dan Șucu investește 10 milioane de euro în două baze sportive părăsite.  ”Vor putea să facă sport minimum 1200 de copii”

Cu unii dintre ei am încercat să intru în legătură și i-am rugat frumos să mi le lase mie la dispoziție, să mă ocup de ele, să le manageriez și să investesc în ele pe perioada în care lor nu le trebuie, până când își obțin avizele necesare ca să le transforme în ceea ce doresc ei să le transforme. Răspunsul lor a fost foarte simplu: dacă tu o să faci treaba asta și baza o să arate bine, eu nu o să o mai pot demola, nu o să mai pot să o stric. Deci nu funcționează!”, mărturisește ”Leul” Dan Șucu pentru Prosport.

”Pe aceste două baze de care discutăm vor putea să facă sport minimum 1200 de copii, în cel mult doi ani de zile. Ele deja funcționează, dar la capacitatea totală vor fi atunci. Vreau să fac numai fotbal în ele”, adaugă investitorul cu o avere estimată la 120-125 milioane de euro, construită din industria mobilei.

Relația specială a Pamelei Anderson cu Vladimir Putin! ”L-am rugat”

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed