Viața pe tocuri înalte își spune cuvântul! Dana Săvuică a ajuns la bisturiu din cauza tocurilor. ”M-am prăbușit în baie. M-au târât cu pătura prin casă”

De dragul eleganței pe podium și al centimetrilor adăugați la înălțime, Dana Săvuică, prima frumoasă pe care românii au admirat-o în Playboy, plătește acum scump. La fel de aspectuoasă și la 51 de ani, fosta manechină din ”Epoca de Aur” a ajuns pe patul de spital după ce s-a prăbușit în baie și nu s-a mai putut mișca.

Fostul manechin școlit de regretata Zina Dumitrescu, vedeta prezentărilor din anii ’80, a ajuns la spital, fiind operată de urgență de hernie de disc. Tocurile înalte și-au spus cuvântul! “Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică. Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli.

Dana Săvuică, în perioada când prezenta ciorapii ”Adesgo” și acum

Cele mai sexy vedete de la noi trecute de 50 ani!

Dana Săvuică, operată de urgență:”M-am prăbușit acasă, în baie. M-au târât cu o pătură prin casă”

Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față. Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă”,  a spus Dana Săvuică, care va mai rămâne trei săptămâni la pat după operație.

O formație românească va cânta pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Wonder of the Seas

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed