Dana Săvuică, face afaceri din propriile pasiuni. Are o meserie admirabilă, trăiește o vacanță continuă

Peste câteva zile împlinește 52 de ani, vârstă pe care nu o arată nici pe departe și are o meserie de invidiat. Este plătită să plece în vacanțe.

Fostul model din perioada României comuniste ce și-a încheiat cariera ”spărgând gheața” cu un curajos pictorial în revista Playboy (s-a întâmplat în urmă 22 de ani, Săvuică a devenit prima celebritate din România ce s-a dezgolit în ediția românească a revistei), frumoasa femeie și-a transformat propriile pasiuni într-o meserie. Dan Savuică trăiește o vacanță continuă, fiind de meserie – mai nou-, globetrooter. Fostul model și prezentatoare de televiziune (Kanal D, Euforia TV, Acasa TV) are contracte cu diverse agenții de travelling și este plătită să testeze vacanțe în locuri noi și să-și expună impresiile info trip-urilor, site-ul său devenind un jurnal de călătorie.

Dana Săvuică trăiește într-o continuă vacanță

Vânzări record în 2021 la automobilele de lux, la nivel mondial. Bugatti a raportat cel mai bun an din istoria companiei

Dana Săvuică trăiește într-o continuă vacanță ”Viața este o călătorie”

”Viata este o calatorie. Nu conteaza destinatia ci bucuria de a trai clipe frumoase si de a descoperi lumea! Multumesc tuturor celor care ma insotesc in calatoriile mele si care le fac posibile! Mă bucur că toate aceste incursiuni în diferite colțuri ale lumii se reflectă și în dorința voastră de a merge pe urmele mele!”,  recomandă Dana Săvuică itinerariile sale în zeci de destinații în care s-a pozat. Plimbăreața vedetă de televiziune a lansat o carte („Din călătoriile unei femei cu suflet de copil”) în care a adunat multe povești e calătorie, jurnalul său începând din copilărie, căci a fost copil de diplomat. Tatăl său a fost ambasadorul României în Sri Lanka (1977-1982). ”Viaţa nu este o cursă, ci o călătorie care merită care trebuie savurată la fiecare pas. Ziua de ieri e deja istorie, ziua de mâine e un mister, dar ziua de azi e un cadou preţios. La sfârşit va conta cel mai mult cât de bine am trăit, cât de mult am iubit şi cât de bine am învăţat să mă desprind de lucrurile din trecut”, crede Dana Săvuică.

Adelina Pestrițu despre câți bani poți să faci pe Instagram: ”Îmi pot lua case, mașini”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri