AcasăMoney&PeopleVânzări record în 2021 la automobilele de lux, la nivel mondial. Bugatti...

Vânzări record în 2021 la automobilele de lux, la nivel mondial. Bugatti a raportat cel mai bun an din istoria companiei

Vânzări record în 2021 la automobilele de lux, la nivel mondial. Bugatti au raportat cel mai bun an din istoria companiei.

Ca după fiecare criză, bogații-s mai bogați! Și cum, după fiecare cumpănă medicală, precum cea care încă ne dă de furcă, mulți cu dare de mână au conștientizat că oricând li se poate întâmpla ceva și că nu e cazul să-și mai refuze plăceri ale vieții.

Cum ar fi exclusiviste automobile Bugatti, Rolls Royce ori Bentley, branduri auto de lux ce au avut vânzări record în 2021. ”A fost cel mai bun an din istoria companiei”, spun oficialii brandului automobilistic francez Bugatti, care au terminat anul cu 150  de comenzi, fiecare superautomobil costând circa 3 milioane de euro. În an de criză medicală, Bentley a înregistrat vânzări cu 31% mai mari, vânzând aproape 15.000 de mașini.

Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani! ”Vă aștept la o cafea”

Vânzări record în 2021 la automobilele de lux. Bugatti a raportat cel mai bun an din istoria companiei

Automobilele premiul BMW a avut vânzări record de 2,2 milioane automobile vândute, la fel divizia sport AMG și cea luxoasa Maybach (ce țin de Mercedes) au avut parte de vânzări explozive, de asemenea, producătorul de automobile sport Porsche (300.000 de automobile vândute). Lamborghini (controlată de Volkswagen) a vândut 8.400 de supercar-uri la nivel mondial, în special datorită SUV-ului Urus. Rollys Royce a reputat un imens succes cu modele Ghost și SUV-ul Cullinan, al căror preț pleacă de la 300.000 de euro.

“Sunt foarte mulţi bani care sunt gata să fie cheltuiţi. Am fost impresionat de numărul clienţilor care ne-au mărturisit că graţie pandemiei au înţeles că ar putea muri mâine şi că acum este momentul în care trebuie să profite de viaţă“, a mărturisit CEO Rolls-Royce/BMW Group, Torsten Muller-Otvos.

Caz incredibil! Pilotul de raliu Daniel Onoriu a ieșit din comă după o lună de zile

 

Ultimele Articole