Dani Oțil a aflat sexul copilului său! ”Anul acesta vom fi patru”

0

Dani Oțil a aflat sexul copilului său și este în culmea fericirii. Iubita sa, Gabriela Prisăcariu îl va face tată de băiat.

Cei doi, care au petrecut minivacanța acesta în Dubai, nu au mai așteptat și au împărtășit marea veste. Într-un mod inedit, Gabriela le-au adus la cunoștință admiratorilor dacă vor avea băiețel ori fetiță. Fostul manechin a postat o imagine relevantă, în care prezentatorul Antena 1 ține mâna pe burtica logodnicei sale. ”With my boys” (”Cu băieții mei”) a scris viitoarea mămică, Gabriela (29 ani) a cărei sarcină a devenit destul de vizibilă.

30 milioane de mici au cumpărat românii în vacanța de 1 mai. Povestea micului!

Dani Oțil a aflat sexul copilului său! ”Anul acesta vom fi patru”

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim”, declara la începutul anului Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de mai mult de doi ani. Pandemia le-a stricat planurile de căsătorie, eveniment programat inițial în vara anului trecut. Frumoasa blondină profesesa înainte de restricții în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D. Băiețelul lui Dani Oțil și al Gabriela Prisăcariu urmează să vină pe lume în vara anului curent.

Celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Par banale însă costă o avere