AcasăMoney&PeopleVin vremuri grele! Mai nou, Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice...

Vin vremuri grele! Mai nou, Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice buzunar /FOTO

Daniela Crudu a intrat în lumea creatorilor de conținut cu pieptul dezgolit înainte.

Cum contractele de imagine nu mai sunt cele de pe vremuri și concurența e acerbă, fosta asistentă de televiziune și MC pentru evenimente private (33 de ani) s-a adaptat pieței. Fostul model Playboy a găsit o variant nouă să-și capitalizeze imaginea.

Luând exemplul lui Laurette ori al Larisei Iordache și al altor starlete, Daniela Crudu își prezintă formele sale derutante în ipostaze fierbinți contracost, un abonament pe proaspăt inaguratul său cont intim OnlyFans constând doar 20 de euro.

Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice buzunar

Smiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a intrat în lumea bună a muzicii

Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice buzunar. Trebuie să plătești abonament pe OnlyFans

OnlyFans a devenit una din marile platforme de conținut chiar erotic din întreaga lume. Platforma nu este chiar un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar.

Daniela Crudu conduce detașat în clasamentul celor mai ”ajustate” prezențe din mondenul autohton. Într-un clasament al celor mai operate dive de la noi, Daniela Crudu ocupă unul din primele locuri. Abonată la clinicile esteticienilor, Daniela Crudu a ajuns la a doua generație de silicoane, iar, prin liposculptură și-a micșorat talia și ”gușa”. Merge la tratamente de rejuvenare a pieliiș și lunar își injectează buzele cu acid hialuronic.

Andreea Esca a împlinit 50 de ani și 28 la pupitrul știrilor Pro TV!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.