De unde a luat bani Mihai Mărgineanu pentru o casă pe Costa del Sol: ”A durat șase luni întreaga șmecherie!”

 Mihai Mărgineanu și-a cumpărat o casă în Spania, în celebra zonă turistică Costa del Sol, și nu regretă. Interesant este că această investiție nu a fost finanțată din câștigurile sale din showbiz, ci printr-un credit bancar spaniol.

Chiar dacă nu este cetățean spaniol, Ardiles din satul fictiv Las Fierbinți a obținut un credit de cica 250.000 de euro de la o bancă locală iberică. Solistul și cântărețul a fost consiliat de vecinii săi din Spania, tot români, care au urmat cu succes aceeași procedură.

Mărgineanu a dezvăluit detalii despre acest proces: „Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie”, i-a spus artistul lui Teo Trandafir.

Casa este un plan de viitor și produce și bani. Jumătate din an este închiriată

Întrebat de ce a ales să-și cumpere o casă în Spania, Mărgineanu a explicat că își dorește să îmbătrânească într-un loc cu temperaturi plăcute, iar Costa del Sol este locul ideal pentru acest vis: „Depinde unde vrei să îmbătrânești. Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare. Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot”.

Mărgineanu a adăugat că jumătate din an, când copiii sunt la școală în București, el închiriază casa din Spania, ceea ce îl ajută să acopere ratele creditului: „Mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald”.

O investiție flexibilă: ”Pot oricând să o vând și să plec în altă parte”

Mihai Mărgineanu este conștient că preferințele și planurile se pot schimba în timp. „Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a spus el, subliniind flexibilitatea pe care i-o oferă, această investiție, o casă într-una din cele mai căutate locuri turistice europene.

Mihai Mărgineanu a demonstrat că, prin perseverență și cu ajutorul informațiilor și consultanței, un astfel de vis poate deveni realitate. Casa sa din Costa del Sol nu este doar un loc de refugiu, ci și o investiție bine gândită pentru viitor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed