Ce bănci acordă credit dacă ești în Biroul de Credit

0

Mulți români se întreabă… Ce bancă acordă credit dacă ești în Biroul de Credit? La această întrebare este dificil de răspuns dacă nu cunoaștem istoricul datoriilor si valoarea lor.

Totuși, existența numelui tău pe lista de rău platnici nu exclude posibilitatea contactării unui nou credit de la banca.

De asemenea, există instituții financiare nebancare care pot oferi credite (cu dobânzi mai mari, de obicei) fără a verifica istoricul de credit.

Analiza unei bănci care acordă credit fără verificare in Biroul de Credit se bazează pe situația financiara din prezent.

Aceasta va lua in considerare alți factori, precum:

  1. Veniturile și cheltuielile lunare ale clientului
  2. Istoricul de credit al clientului
  3. Gradul de îndatorare
  4. Vechimea si stabilitatea locului de muncă
  5. Alte datorii sau împrumuturi pe care le are clientul

Birourile de credit sunt instituțiile la care se referă majoritatea băncilor și companiilor pentru a vedea dacă clientul lor are un comportament bun atunci când vine momentul să ramburseze datorii. Dacă nu ai reușit să fii disciplinat cu finanțele personale și raportul de credit a fost afectat, este posibil să îți dorești să faci afaceri cu companii care nu vă vor penaliza. Chiar dacă raportul tău de credit nu este verificat în timpul procesului de finanțare, situația ta financiară este importantă pentru compania de creditare cu care faceți afaceri, scrie leumi.ro.

Este o opțiune de împrumut chiar dacă te afli în biroul de credit, deoarece aceste companii iau în considerare și alte aspecte, nu doar ratingul tău de credit.

Acest lucru înseamnă că poți accesa împrumuturi fără un birou, în ciuda faptului că ai un istoric de credit negativ, deși condițiile financiare pot fi diferite de cele ale altor persoane.

Pentru bănci, verificarea Biroului de Credit este o cerință fundamentală.

În principiu, toate persoanele care au un istoric de credit prost, au avut o întârziere sau o problemă cu o plată, nu pot accesa credite în băncile tradiționale.

Platformele care oferă împrumuturi fără a consulta Biroul au propriile scheme de acordare a creditelor. Ei evaluează alte aspecte și iau decizia de a împrumuta sau nu.

Aceste împrumuturi online fără Birou de Credit sunt contractate online în câteva minute, după înregistrarea și partajarea informațiilor personale și a anumitor documentații.