AcasăMoney&PeopleCândva cântăreață, astăzi Denisa de la Bambi este proprietarea unui brand de...

Cândva cântăreață, astăzi Denisa de la Bambi este proprietarea unui brand de parfumuri și are 26 magazine ”Visul meu a devenit realitate”

Fosta Bambi, Denisa Tănase s-a îmbogățit în pandemie vânzând parfumuri. Cu banii strânși ce la nunți și festivaluri pentru copii și-a deschis magazine la Bruxelles și Viena.

La zece anișori înduioșa cu refrenul ”Plângeam când îi vedeam împreună” pe care îl cânta cu sora sa, Raluca Tănase (sub titulatura Bambi) iar acum râde tot timpul. Are și motive.

De când lumea a luat pauză, micuța afacere a fostei soliste a explodat. Acum se poate mândri nu numai că vinde în 26 de magazine din 15 orașe din România, ci că și-a deschis încă două parfumerii în franciză, în Viena și Bruxelles și colaborează pentru primul magazine din Italia. Pasionată de industria parfumeriei, Denisa Tănase s-a specializat la School la ISIPCA – Paris, una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume. Încurajată de iubitul său, omul de afaceri Mircea Brânzei, Denisa și-a dezvoltat pasiuneam, propriul brand de parfumuri și produse cosmetice, afacere care se dezvoltă pe zi ce trece, mai nou, la nivel internațional.

Denisa, alături de sora sa, în perioada când se numeau Bambi

Doru Todoruț a lăsat celebritatea și scena! Lipsa unui venit l-a făcut să se angajeze ca profesor de muzică

”Visul meu a devenit realitate. Faptul că sunt o persoană cunoscută m-a ajutat să dezvolt şi să construiesc un brand. Investiția inițială a fost specializarea mea. Apoi sigur că au fost şi câteva idei isteţe, inspirate, produse bune care au făcut ca oamenii să şi le dorească din ce în ce mai mult şi să revină, multă muncă, puţine ore de somn şi suport din partea furnizorilor şi producătorilor. Am vândut mai mult de 50.000 de sticluţe de parfum. Materia primă și ambalajul vin din Emiratele Unite, unde locrez cu cea mai mare fabrică de parfumuri. Avem 43 de angajaţi în Bucureşti, în ţară am franciză, dar şi ei sunt angajaţii noştri”, ne-a vorbit Denisa despre istoria afacerii sale.

În pandemie Denisa a produs și parfumuri dar și dezinfectant

”Am riscat în pandemie.Muncesc foarte mult, sunt extrem de prinsă în acţiune. Ne-am dus înainte cu planul de business. Am ignorat că e pandemie. Am avut puțină nebunie, cred că am împrumutat-o de la iubitul meu. Mircea e puțin inconștient, puțin nebun”, ne povestește Denisa, una din artistele ce-și câștigă proprii bani încă din copilărie. De la vârsta de 10 ani, a cântat în aproape toate localitățile din țară. Nici în perioada stării de urgență nu a stat, fabrica sa de produse cosmetice fiind axată pe produs dezinfectant.

La mulți ani Artan’! Legenda rock-ului românesc, Adrian Pleșca a împlinit 60 de ani

 

Ultimele Articole