Doru Todoruț a lăsat celebritatea și scena! Lipsa unui venit l-a făcut să se angajeze ca profesor de muzică

0
79

După 20 de ani de succese pe bandă rulantă, Doru Todoruț, unul dintre cei mai adulați soliști ai scenei muzicale românești, a îngropat celebritatea și s-a întors, cel puțin momentan, la meseria sa de bază.

Solistul Deepcentral, proiect muzical românesc de mare succes (piesele lor au ajuns în clasamentele muzicale din zeci de țări), Doru s-a săturat să mai aștepte revenirea la vechile norme sociale și s-a angajat ca profesor de muzică.

Fără nici o sursă de venit de la începutul pandemiei și executat silit de fosta sa soție pentru neplata pensiei alimentare a copiilor lor (artistul are trei frumoase fetițe), Doru Todoruț nu mai visează la mari concerte ci instruiește viitoare talente, copii și adolescenți care se vizează artiști, la Academia ”Studiourile Buftea”. Înainte să ajungă vedetă a scenei muzicale, Todoruț (44 ani) a fost câțiva ani învățător în Timișoara.

Mădălina Ghenea rupe internetul! Cum a pozat focoasa brunetă după despărțirea de fiul celui mai bogat italian

 ”Nu am fost titular din primul an de învăţământ, am predat aproape în fiecare an în altă şcoală. Da, am predat la clasa a III-a la Şcoala Generală nr. 28 din Timişoara. Am fost învăţător și acolo unde am crescut şi am învăţat şi eu, Scoala Generala nr. 5 din Timișoara. Am definitivatul în învăţământ luat, aşa că nu aş avea dificultăţi în a relua aceasta meserie”, ne povestea Todoruț în urmă cu ceva vreme.  La școala deschisă în cadrul legedarelor studiouri ”Sahia Film”, profesorul de canto Doru Todoruț face echipă cu actrița Victoria Răileanu, fosta gimnastă ritmică, coregrafa Ruxandra Stanciu și sopranele Silvia Micu și Delia Andreea Marinciu.

Printre marile succese pe care le-a făcut cunoscute vocea sa, amintim: ”Unde ești?” (cu Loredana Groza), ”Gura ta” (feat Delia) ori ”O stea”.

Smiley, fabrică de bani! Este unul din puținii milionari în euro de la noi, chiar și în lipsa concertelor