AcasăMoney&PeopleMădălina Ghenea rupe internetul! Cum a pozat focoasa brunetă după despărțirea de...

Mădălina Ghenea rupe internetul! Cum a pozat focoasa brunetă după despărțirea de fiul celui mai bogat italian

Mădălina Ghenea, frumoasa noastră după care au suferit marile staruri hollywoodiene Leonardo DiCaprio ori Gerard Butler, încinge atmosfera pe internet cu cea mai îndrăzneață serie de fotografii ce-i evidențiază senzualitatea.

Mădălina, care va juca alături de Al Pacino și Lady Gaga în filmul ”House Of Gucci”, în rolul Sophiei Loren, s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă, postare savurată la maxim de sutele de mii de urmăritori ai săi. Fără îndoială, una dintre cele mai sexy românce, de altfel cea mai cunoscută româncă lumea bună a filmului, Mădălina Ghenea (33 ani) se mândrește cu formele sale și-și lasă mereu senzualitatea transpusă prin imagini ce provoacă urmăritorii.

Vă mai aduceți aminte de emisiunea Prețul Corect? Revine în România după 20 de ani

Fost model ce a prezentat pentru mari branduri vestimentare, Mădălina Ghenea locuiește în Italia și se întreține foarte bine din punct de vedere fizic, calități intens illustrate prin multe îndrăznețe fotografii, răsplătite cu sute de mii de aprecieri și comentarii ale fanilor cuceriți de frumusețea modelului.

Ultima sa cucerire, la începutul lui 2020 făcea publică relația sa cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai bogat om de afaceri din Italia. Însă la scurt timp s-au despărțit. Leonardo este unul dintre moștenitorii unui imperiu cu o valoare de peste 18 miliarde de dolari.

Folkistul Cătălin Condurache a murit! A fost unul din artiștii reprezentativi ai Cenaclului ”Flacăra”

Ultimele Articole