Diana Șucu despre regulile financiare din căsnicia cu Dan Șucu: ”Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Șucu sunt ai noștri!”

0

Diana Șucu, soția multimilionarului Dan Șucu, împart nu numai spațiul matrimonial și ci mai multe afaceri.

De mai bine de 18 ani împreună, mama băieților finanțatorului FC Rapid (împreună îi au pe Dan Matei de 18 ani și Pentru Andrei (16 ani), ate timp și pentru propriile sale afaceri. Fosta prezentatatoare a televiziunii publice, Diana (18 ani) reprezintă pe piața românească mai multe branduri de mobilier și are un showroom într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei. Când vine vorba de anteprenoriat, Diana Șucu recunoaște că a fost trăinută de soțul său însă nu din poziția de șef.

 Diana Șucu despre regulile financiare din căsnicia cu Dan Șucu! ”Nu este șeful. Este partenerul meu. Dar apelez aproape tot timpul la sfaturile lui. În general este persoana pe care o ascult. Țin cont de părerile lui, chiar dacă eu știu, câteodată nu îmi convine ceea ce-mi spune. Dar întotdeauna țin cont de părerile lui”, spune Diana (49 de ani) care dă din casă cum se împart beneficiile de pe urma muncii fiecăruia.

”Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri”, a spus soția multimilionarului român și investitor de bază la ”Imperiul Leilor”

Diana și Dan Șucu sunt căsătoriți din 2005. Acționarul majoritar de la FC Rapid mai are două fete din căsătoria cu femeia de afaceri Camelia Șucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.