DIICOT l-a lăsat pe milionarul Calin Donca fără bolizii săi faimoși. Afaceristul a cărui viață de familie a devenit subiect de reality show tv a fost reținut de polițiști

Tânărul milionar brașovean Călin Donca a fost reținut  pentru 24 de ore într-un dosar de evaziune fiscală și înșelăciune cu propunerea de arestare preventivă.

În urma perchezițiilor au fost confiscate trei dintre automobilele sale de lux, inclusiv Mc Laren-ul  765LT Spyder de aproape 400.000 de euro.

În urmă cu ceva vreme, Călin și Oridana Donca au acceptat să-și prezinte viața de zi cu zi, cu bune și rele, în noul sezon al reality show-ului ”Mămici de pitici” (Antena Stars). Călin (38 de ani) este CEO-ul unei mari companii de distribuție energie și a lansat o crypotononedă. De aici i s-a tras și problemele cu legea.

DIICOT l-a lăsat pe milionarul Calin Donca fără bolizii săi faimoși! ”În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2021, inculpaţii au constituit, în municipiul Braşov, un grup infracţional organizat, în scopul obţinerii unor venituri financiare consistente prin săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, constând în aceea că au  înregistrat în evidenţele contabile ale unor societăţi comerciale pe care le deţineau sau controlau, documente care atestă operaţiuni fictive cu consecinţa micşorării bazei de calcul a impozitului pe profit şi măririi cuantumului taxei pe valoare adăugată deductibilă, sustrăgându-se astfel de la plata impozitelor şi taxelor datorate bugetului consolidat al statului cu consecinţa producerii unui prejudiciu de 4.346.286 de lei”, a arătat DIICOT.

Dincolo de afaceri, Călin Donca este mult mai cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini scumpe, având în garaj supercar-uri de două milioane de euro. Firmele sale se ocupă cu furnizarea de energie electrică și gaz în România.

Călin și Oridana Donca sunt cei mai tineri părinți milionari din România (au împreună 5 copii).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed