Dinu Maxer și Adi Filip revin cu AXXA! Nu grupul ce i-a consacrat ci propria școală de muzică.  Și-au transformat pasiunea într-o afacere!

La 20 de ani de când când s-a dizolvat popularul boygroup AXXA, trupa lui Dinu Maxer s-a transformat într-o școală de muzică.  

Solistul și vedeta de televiziune a decis să investească cu fostul său coleg, Adi Filip într-un spațiu pentru formarea tinerilor care caută îndrumare și vor pregătire din partea unor profesioniști pentru a urma carieră artistică. Mica sa afacere se numește AXXA School& Media și a fost deschisă luna acesta, zona de sud a Bucureștiului.

Maxer, care anul acesta a trecut printr-o despărțire matrimonială dar a compensat în schimb cu reuniunea cu foștii săi colegi din AXXA (partenerul său Adrian Filip, Mihai Onilă și Sorin Raia), este și profesor la propria școală. Spațiul este deschis cu sprijinul Academiei Metropolitane de Arte și care găzduiește și un minimuzeu al amintirilor din perioada de început a anilor 2000, când Dinu Maxer & Adrian Filip făceau furori cu succesul ”Marea (te cheamă la ea)”.

 Dinu Maxer și Adi Filip revin cu AXXA! Școala găzduiește cursuri personalizate (începători/ avansați), clase de pian, chitară, tobe, vioară, canto, actorie, dans și  organizează activități felurile precum workshop-uri muzicale cu participarea unor vedete consacrate.

 ”De la muzica clasică la pop și jazz, avem programe care acoperă o gamă variată de stiluri, ajutându-te să-ți descoperi propria voce unică. Învăță și perfecționează tehnici esențiale precum respirația corectă, proiecția vocii și controlul tonului”, își laudă cursurile profesorul Dinu Maxer (49 de ani), care studiat medicina până să descopere că are lipici pe scena muzicală și s-a înscris la Școala Populară de Arte.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri