Diversinst, companie antreprenorială românească de top din Oltenia, afaceri de peste 32 milioane lei în 2022

Craiova, 7 iunie 2023: Diversinst, companie antreprenorială românească de top din Oltenia, cu experiență de peste 30 ani în domeniul proiectării și execuției sistemelor de distribuție a gazelor naturale și a lucrărilor edilitare de apă canal și alte instalații, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 32 milioane de lei (+40%) și un profit net de 5,2 milioane de lei, în ușoară creștere față de anul anterior.

Veniturile mai mari au fost obținute, în principal, ca urmare a avansului activității de proiectare și execuție a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, cu o pondere de 80% în totalul cifrei de afaceri.

Ionuț Claudiu Ștefan – Director General, Diversinst

Activăm în domeniul execuției de lucrări de anvergură de instalații de alimentare cu gaze și apă de peste 30 ani, cu un portofoliu de peste 50 de clienți la nivel de țară. Anul acesta piața în care activăm s-a confruntat cu o fluctuație majoră pe termen scurt a prețurilor materialelor și echipamentelor, scumpirile suprapuse peste costurile de finanțare în creștere au încetinit în mod vizibil dezvoltarea sectorului de construcții și instalații, cu impact asupra profitului. Ne dorim să performăm în continuare și să ne dezvoltăm, astfel pentru 2023 ne-am propus o creștere a cifrei de afaceri de 40%. Totodată obiectivul nostru este să ajungem în top 5 companii de profil la nivel național.”

În ultimii 7 ani compania a asigurat montajul a peste 60 km de conducte pentru distribuția gazelor naturale pe an și peste 2.000 de branșamente pentru ansambluri imobiliare.

Cele mai recente lucrări realizate de Diversinst sunt: proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului „Înfiinţare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Studina, Grădinile şi Brastavăţu, Județul Olt” – în calitate de asociat, cu o valoare totală a lucrărilor de 81,3 milioane de lei (fără TVA) și proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Sistem centralizat de canalizare a apelor uzate menajere cu stație de epurare în satul Predești, Comuna Predești, județul Dolj”, în calitate de lider de asociere, cu o valoare a lucrărilor de 23,4 milioane de lei (fără TVA).

Despre Diversinst

Diversinst este o companie antreprenorială românească de top din Oltenia, cu experiență de peste 30 ani în domeniul proiectării și execuției sistemelor de distribuție gaze naturale ca linie principală de afaceri, a lucrărilor edilitare de apă canal și alte instalații conexe.

Compania Diversinst a fost fondată de familia Ștefan în 1992. Începând cu anul 2007 conducerea a fost preluată de Ionuț Ștefan, în prezent Director General al companiei.

Diversinst are un portofoliu vast de proiecte în sistemul privat și public, la nivel național, cu peste 1.000 km de conducte gaze naturale și peste 15.000 de branșamente de gaze naturale montate (de la înființare).

Cu peste 100 de angajați, Diversinst are o reputație dovedită de livrare a unor proiecte eficiente și de calitate pentru peste 50 clienți din diferite industrii: Engie România – Distrigaz Sud Rețele; Megaconstruct – rețele de gaz; Rockwool (fabrica de vată bazaltică de la Ariceștii Rahtivani, Prahova) – rețele exterioare; Clariant (fabrică de bioetanol-Podari, Dolj) – rețele exterioare (apă, gaze, incendiu); Alro Slatina – modificări instalații utilizare gaze naturale; Auchan România; OMV Petrom – relocare conducte gaze naturale; Ruris Impex – instalatii incendiu; Elpreco – rețele; Romgaz; Dedeman; Transelectrica – mentenanță, instalații gaze; Bekaert Slatina – instalații utilizare gaze naturale, etc.

În cei peste 30 de ani de activitate compania a executat lucrări în județele Dolj, Olt, Mehedinți, Hunedoara, Prahova, Ilfov, București, Ialomița, Brașov, Constanța, Giurgiu, Călărași, Cluj, Gorj etc.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed