Doi concurenți au sărit la bătaie, la ”Chefi la cuțite”, în direct

0
231

Doi concurenți au sărit la bătaie, la ”Chefi la cuțite”, în direct.  Cei doi, spaniolul Francisco Garcia și Dorin Voiasciuc din echipa chef-ului Sorin Bontea, au început prin a-și adresa cuvinte jignitoare, iar până la încăierare a fost doar un pas.

Dar de la ce a pornit totul. În timp ce gateau cei doi a început o ceartă în toată regula. Supărat că Dorin Voiasciuc face pe liderul și tot dă indicații, concurentul spaniel Francisco Garcia nu și-a mai putut stăpâni nervii. Dorin Voiasciuc i-a reproșat colegului său că a decojit urât una dintre perele pe care le-au pregătit pentru proba respectivă. Atunci, Francisco Garcia și-a ieșit din minți, și  l-a înjurat pe colegul său. Nici Dorin Voiasciuc nu a reușit să-și patreze cumpătul.

Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Gimnastica, înotul, bicicleta și munca rămân preocupările sale zilnice

Doi concurenți au sărit la bătaie, la ”Chefi la cuțite”, în direct. ”Nu îl mai suport”

”Am explodat, m-am enervat. Nu îl mai suport pe Dorin. Crede că el controlează tot, de asta m-am enervat. M-am săturat. Nimeni nu-l suportă din echipă, e arogant. Se crede șeful din echipă”, și-a vărsat offul Francisco Garcia. Dorin nu s-a lăsat mai prejos, nu a stat de vorbă cu colegul lui de echipă să rezolve problema, mai mult, a sărit la bătaie. ”Direct, am vrut să-l lovesc. Eu de obicei nu stau la scandaluri să vorbesc, eu vin, ai ceva de spus, dau bine și am plecat. I-am spus: băi băiatule, ai noroc că ești într-o emisiune televizată că te bat de te… N-am venit să îmi fac prieteni în emisiunea asta. Am venit să iau premiul, să arăt ce pot și să mă duc acasă”, a declarat Dorin Voiasciuc. Conflictul s-a  stins prin implicarea colegilor lor de echipă dar și a celor din platoul emisiunii. Nu este prima dată când doi concurenți au sărit la bătaie, la ”Chefi la cuțite”, în direct.

Ele sunt motocicletele de fițe ale vedetelor!